باید ها و نباید ها در مورد غذا ها

آیا می دانید سس مایونز به دلیل ترکیب خاصی که دارد، در کنفرانسهای علمی به عنوان سم کبد معرفی می شود؟

آیا می دانید ساندیسها، نوشابه ها، بیسکویتها، کیکها و... با قندهای مصنوعی، چون ساخارین که 1000 برابر شیرین تر از قند معمولی است ساخته می شود که دشمن کبد و کلیه می باشد؟

آیا می دانید رنگهای افزودنی در نوشابه ها، ساندیس ها، کیکها، آدامسها و... همه سرطان زا هستند؟

آیا می دانید قیمت روغن هایی مایع مثل آفتابگردان، اگر واقعی باشد، حدود 12 الی 15 هزار تومان خواهد بود؛ ولی الان در بازار 900 الی 800 تومان است که از یک کیلو تخم آفتابگردان ارزانتر است؟

آیا می دانید بیشتر محتوای روغن های مایع از پارافین خوراکی که محصول پالایشگاهای نفت است تهیه شده که کلسترول خون را افزوده، موجب چربی خون و ... می شود که کشنده است؟

آیا می دانید در اکثر کارخانه های آبلیموی صنعتی، حتی یک عدد لیمو هم وارد نمی شود و آب لیموی صنعتی از (( آب کاه)) به علاوه برخی اسانسها و جوهر نمک تولید می شود، که همین امر موجب ته نشین نشدن محتوای آب لیمو می باشد؟

آیا می دانید کره گیاهی، دروغی بیش نیست و با مواد پایه ای نفت و در برخی کشورها فضولات انسانی تولید می شود و موجب تشکیل پلاک اتروم در عروق کرونر قلب و بیماری های ایسکمیک قلبی می شود و شعار ((کره مارگارین (گیاهی)، دوست قلب شما))  فریب افکارعمومی ست؟

آیا می دانید مواد قندی موجود در نوشابه ها موجب پوسیدگی دندانها می شود؛ (دندان شکسته داخل نوشابه پس از 7 ساعت حل می شود)؟

آیا می دانید سس مایونز از همه غذاها مضرتر برای صدمه به پوست و جوش صورت است؟

آیا می دانید پنیر پفک، اغلب پنیر تلخ ( پنیر فاسد) و گندیده تاریخ مصرف گذشته می باشد چسبندگی پفک براساس تحقیقات تا 7 بار مسواک هم تمیز نمی شود و موجب بی اشتهایی میشود و آمار مصرف پفک در ایران روزانه هر نفر 2 عدد می باشد؟!!

اما چه کنیم؟

بهترین غذا آبگوشت با گوشت گوسفند است و بهترین روغن, روغن حیوانی است.

روغن کنجد و زیتون هم بهترین روغن گیاهی ست.

بهترین نان، نانهای سبوس دار است مثل نان سنگک

بهترین نوشابه سکنجبین است که ترکیب مقداری عسل سرکه و ... می باشد

بیش از صد نوع چای هم اکنون در کشور ما موجود است که متناسب با مزاجها مصرف انواع آنها توصیه می شود؛ مثل( چای کوهی،گل گاو زبان، سنبل الطیب،گزنه، زنجبیل، گل نسترن، پونه، بابونه، دارچین، آویشن، استخودوس و...) همراه کمی نبات به جای قند و شکر؛ استفاده از خرما، ارده شیره، انواع میوه ها کشمش، توت خشک و عسل بسیار به جاست.

بهترین ظرف که هم کمبودهای خون بدن را جبران کرده و هم موجب میکروب زدائی از غذا می شود، ظرف سنگی و مسی می باشد

بهترین تنقلات، آجیل های طبیعی هستند که به جهت طبع گرمشان بسیار مفید می باشند ( مصرف آجیل ها جزء فرهنگ عمومی بوده است)

غذاهای خورشی سنتی، غذاهای سرخ نشده، سبزی خوردن به ویژه نعناع به جای سالادهای امروزی، لبنیات پرچرب و دست نخورده (شیر و لبنیات باید جوشانده شود) حبوبات، بخصوص نخود ( اگر خیس شده و آب آن به دور ریخته شود، موجب نفخ نمی شود) سس دست ساز طبیعی(مخلوط تخم مرغ و سرکه) به طور تازه قابل استفاده است.

آیا می دانید سس مایونز به دلیل ترکیب خاصی که دارد، در کنفرانسهای علمی به عنوان سم کبد معرفی می شود؟

آیا می دانید ساندیسها، نوشابه ها، بیسکویتها، کیکها و... با قندهای مصنوعی، چون ساخارین که 1000 برابر شیرین تر از قند معمولی است ساخته می شود که دشمن کبد و کلیه می باشد؟

آیا می دانید رنگهای افزودنی در نوشابه ها، ساندیس ها، کیکها، آدامسها و... همه سرطان زا هستند؟

آیا می دانید قیمت روغن هایی مایع مثل آفتابگردان، اگر واقعی باشد، حدود 12 الی 15 هزار تومان خواهد بود؛ ولی الان در بازار 900 الی 800 تومان است که از یک کیلو تخم آفتابگردان ارزانتر است؟

آیا می دانید بیشتر محتوای روغن های مایع از پارافین خوراکی که محصول پالایشگاهای نفت است تهیه شده که کلسترول خون را افزوده، موجب چربی خون و ... می شود که کشنده است؟

آیا می دانید در اکثر کارخانه های آبلیموی صنعتی، حتی یک عدد لیمو هم وارد نمی شود و آب لیموی صنعتی از (( آب کاه)) به علاوه برخی اسانسها و جوهر نمک تولید می شود، که همین امر موجب ته نشین نشدن محتوای آب لیمو می باشد؟

آیا می دانید کره گیاهی، دروغی بیش نیست و با مواد پایه ای نفت و در برخی کشورها فضولات انسانی تولید می شود و موجب تشکیل پلاک اتروم در عروق کرونر قلب و بیماری های ایسکمیک قلبی می شود و شعار ((کره مارگارین (گیاهی)، دوست قلب شما))  فریب افکارعمومی ست؟

آیا می دانید مواد قندی موجود در نوشابه ها موجب پوسیدگی دندانها می شود؛ (دندان شکسته داخل نوشابه پس از 7 ساعت حل می شود)؟

آیا می دانید سس مایونز از همه غذاها مضرتر برای صدمه به پوست و جوش صورت است؟

آیا می دانید پنیر پفک، اغلب پنیر تلخ ( پنیر فاسد) و گندیده تاریخ مصرف گذشته می باشد چسبندگی پفک براساس تحقیقات تا 7 بار مسواک هم تمیز نمی شود و موجب بی اشتهایی میشود و آمار مصرف پفک در ایران روزانه هر نفر 2 عدد می باشد؟!!

اما چه کنیم؟

بهترین غذا آبگوشت با گوشت گوسفند است و بهترین روغن, روغن حیوانی است.

روغن کنجد و زیتون هم بهترین روغن گیاهی ست.

بهترین نان، نانهای سبوس دار است مثل نان سنگک

بهترین نوشابه سکنجبین است که ترکیب مقداری عسل سرکه و ... می باشد

بیش از صد نوع چای هم اکنون در کشور ما موجود است که متناسب با مزاجها مصرف انواع آنها توصیه می شود؛ مثل( چای کوهی،گل گاو زبان، سنبل الطیب،گزنه، زنجبیل، گل نسترن، پونه، بابونه، دارچین، آویشن، استخودوس و...) همراه کمی نبات به جای قند و شکر؛ استفاده از خرما، ارده شیره، انواع میوه ها کشمش، توت خشک و عسل بسیار به جاست.

بهترین ظرف که هم کمبودهای خون بدن را جبران کرده و هم موجب میکروب زدائی از غذا می شود، ظرف سنگی و مسی می باشد

بهترین تنقلات، آجیل های طبیعی هستند که به جهت طبع گرمشان بسیار مفید می باشند ( مصرف آجیل ها جزء فرهنگ عمومی بوده است)

غذاهای خورشی سنتی، غذاهای سرخ نشده، سبزی خوردن به ویژه نعناع به جای سالادهای امروزی، لبنیات پرچرب و دست نخورده (شیر و لبنیات باید جوشانده شود) حبوبات، بخصوص نخود ( اگر خیس شده و آب آن به دور ریخته شود، موجب نفخ نمی شود) سس دست ساز طبیعی(مخلوط تخم مرغ و سرکه) به طور تازه قابل استفاده است.

آیا می دانید سس مایونز به دلیل ترکیب خاصی که دارد، در کنفرانسهای علمی به عنوان سم کبد معرفی می شود؟

آیا می دانید ساندیسها، نوشابه ها، بیسکویتها، کیکها و... با قندهای مصنوعی، چون ساخارین که 1000 برابر شیرین تر از قند معمولی است ساخته می شود که دشمن کبد و کلیه می باشد؟

آیا می دانید رنگهای افزودنی در نوشابه ها، ساندیس ها، کیکها، آدامسها و... همه سرطان زا هستند؟

آیا می دانید قیمت روغن هایی مایع مثل آفتابگردان، اگر واقعی باشد، حدود 12 الی 15 هزار تومان خواهد بود؛ ولی الان در بازار 900 الی 800 تومان است که از یک کیلو تخم آفتابگردان ارزانتر است؟

آیا می دانید بیشتر محتوای روغن های مایع از پارافین خوراکی که محصول پالایشگاهای نفت است تهیه شده که کلسترول خون را افزوده، موجب چربی خون و ... می شود که کشنده است؟

آیا می دانید در اکثر کارخانه های آبلیموی صنعتی، حتی یک عدد لیمو هم وارد نمی شود و آب لیموی صنعتی از (( آب کاه)) به علاوه برخی اسانسها و جوهر نمک تولید می شود، که همین امر موجب ته نشین نشدن محتوای آب لیمو می باشد؟

آیا می دانید کره گیاهی، دروغی بیش نیست و با مواد پایه ای نفت و در برخی کشورها فضولات انسانی تولید می شود و موجب تشکیل پلاک اتروم در عروق کرونر قلب و بیماری های ایسکمیک قلبی می شود و شعار ((کره مارگارین (گیاهی)، دوست قلب شما))  فریب افکارعمومی ست؟

آیا می دانید مواد قندی موجود در نوشابه ها موجب پوسیدگی دندانها می شود؛ (دندان شکسته داخل نوشابه پس از 7 ساعت حل می شود)؟

آیا می دانید سس مایونز از همه غذاها مضرتر برای صدمه به پوست و جوش صورت است؟

آیا می دانید پنیر پفک، اغلب پنیر تلخ ( پنیر فاسد) و گندیده تاریخ مصرف گذشته می باشد چسبندگی پفک براساس تحقیقات تا 7 بار مسواک هم تمیز نمی شود و موجب بی اشتهایی میشود و آمار مصرف پفک در ایران روزانه هر نفر 2 عدد می باشد؟!!

اما چه کنیم؟

بهترین غذا آبگوشت با گوشت گوسفند است و بهترین روغن, روغن حیوانی است.

روغن کنجد و زیتون هم بهترین روغن گیاهی ست.

بهترین نان، نانهای سبوس دار است مثل نان سنگک

بهترین نوشابه سکنجبین است که ترکیب مقداری عسل سرکه و ... می باشد

بیش از صد نوع چای هم اکنون در کشور ما موجود است که متناسب با مزاجها مصرف انواع آنها توصیه می شود؛ مثل( چای کوهی،گل گاو زبان، سنبل الطیب،گزنه، زنجبیل، گل نسترن، پونه، بابونه، دارچین، آویشن، استخودوس و...) همراه کمی نبات به جای قند و شکر؛ استفاده از خرما، ارده شیره، انواع میوه ها کشمش، توت خشک و عسل بسیار به جاست.

بهترین ظرف که هم کمبودهای خون بدن را جبران کرده و هم موجب میکروب زدائی از غذا می شود، ظرف سنگی و مسی می باشد

بهترین تنقلات، آجیل های طبیعی هستند که به جهت طبع گرمشان بسیار مفید می باشند ( مصرف آجیل ها جزء فرهنگ عمومی بوده است)

غذاهای خورشی سنتی، غذاهای سرخ نشده، سبزی خوردن به ویژه نعناع به جای سالادهای امروزی، لبنیات پرچرب و دست نخورده (شیر و لبنیات باید جوشانده شود) حبوبات، بخصوص نخود ( اگر خیس شده و آب آن به دور ریخته شود، موجب نفخ نمی شود) سس دست ساز طبیعی(مخلوط تخم مرغ و سرکه) به طور تازه قابل استفاده است.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







تاريخ : سه شنبه 8 بهمن 1392برچسب:, | 16:46 | نویسنده : محمدرضا عطایی |